Mei 12, 2011
Mei 12, 2011

gambor hantu kubur hollowbitch

Mei 12, 2011

0

Posted in: news

Interview bersama Dwi kusyana (league of resistance people)

Mac 13, 2011

3

1. Pertama sekalinya, minta perkenalkan diri , sedikit sejarah LRP dan kerjaan apa yang dibikin buat melangsungkan hidup. – Helooo teman-teman Malaysia, perkenalkan kami dari League of Resistance People atau biasa di singkat L.R.P, kami adalah sebuah band bergenre Technical Melodic-Hardcore asal kota Bekasi (30 km sisi timur ibukota Jakarta Indonesia) dan berdiri sejak 1999, […]

Posted in: interview

WORMROT LIVE IN TEMERLOH

Mac 9, 2011

0

Check it out rodong2 …!! acara terbesar scene temerloh tahun ni  

Posted in: event

Patin Rock Show

Februari 22, 2011

2

Biasa buat gig report, tapi kali ni buat slideshow je la. First of all, ini adalah kali pertama kami buat gig hari khamis yang bukan hari cuti umum. Memula rasa suspen jugak takut takde orang datang. Tapi setelah tiba kat venue nampak ada crowd2 dah berkumpul, kira yakin gak lah yang gigs ni akan meriah. […]

Posted in: event

Lovegrass # 2

Februari 22, 2011

3

  isu ke2 sudah terbit Pop Yeh-yeh , anarki in the uk , dulu indie sekarang punkrawk, underground di malaysia, only rm 3 alamat koi : c/o Mahathir , no.68 jalan 1/1 taman tualang indah 28400 mentakab

Posted in: zine